Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
Header
Sygehus LillebæltpilOm ospilKolding Sygehus - Patienternes Akutsygehus

Kolding Sygehus - Patienternes Akutsygehus

Ekspertise – hele døgnet! Det er den fælles vision, som ledere og medarbejdere ved Kolding Sygehus har formuleret efter, at sygehuset er udpeget til akutsygehus.

Med ansvaret for den akutte sygehusbehandling til områdets borgere følger også ansvaret for at levere den bedst tænkelige kvalitet – hele døgnet. 


Læs mere ...

Derfor er ansatte og ledere på Kolding Sygehus i gang med at realisere den vision, som skal sikre alle patienter en behandling og service, der kan måle sig med de bedste standarder i Danmark, uanset hvornår på døgnet, ugen eller året behovet måtte opstå. Visionen tager udgangspunkt i sygehusets eksisterende værdigrundlag om at være en rejse værd.

Visionen om at levere den højeste ekspertise hele døgnet skal vise sig inden for både den patientoplevede, den faglige og den organisatoriske kvalitet. Visionen skal desuden være nærværende for patienterne og konkret komme til udtryk hver dag året rundt i både den kliniske praksis og i tilrettelæggelsen af alle øvrige aktiviteter.

For at realisere visionen er der fastsat en række konkrete mål inden for de tre indsatsområder. Både nye og eksisterende initiativer på sygehuset skal understøtte de mål og den overordnede vision.

Visionspapiret tegner et billede af mål, midler og opfølgning i arbejdet med at gøre Kolding Sygehus til et moderne, patientcentreret akutsygehus, som kan levere den bedste ekspertise til alle patienter – hele døgnet.

 


Siden er sidst opdateret 05-12-2019.
Kontakt: admtdaSygehus Lillebælt | Telefon 76 36 20 00 | Send sikker e-mail til Sygehus Lillebælt